Eika tipizate, produse IT, produse curatenie

Eika Logo
 
 

Rechizite scolare

 
 

 

Un singur furnizor de papetarie pentru toate achizitiile companiei

Compania Eika este o solutie unica in Romania pentru companii. Suntem un integrator de solutii complete pentru societati.Intelegem foarte bine nevoia firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate. Astazi timpul a devenit foarte important, trebui doar sa ne sunati si sa ne spuneti produsele dorite, iar noi in acceasi zi va livram produsele!
Papetarie, Birotica, Curatenie, IT, Tipar si Web Design

Gasesti tot ce ai nevoie: de la produsele de baza pentru birou, hartie copiator, cartuse si tonere la laptop-uri etc.Toate intr-un singur loc, cu o singura persoana dedicata! Totul pentru a iti oferi produsele optime in bugetul stabilit. Economisesti timp si iti eficientizezi cash-flow-ul prin personalizarea facturarii si termenul de plata.

Compania Eika

Peste 50.000 de companii din Romania apeleaza la noi, deoarece le-am oferit servicii complete prin crearea unor departamente specializate pentru fiecare din aceste arii. In loc sa colaboreze cu 3 - 10 furnizori, si tot atatea persoane de contact de la fiecare, propunerea noastra este sa ai un singur consultant care sa cunoasca particularitatile si nevoile companiei tale